Funerària del Migjorn

Qui som

Funerària del Migjorn és un projecte empresarial amb una llarga trajectòria. Amb arrels a ses Salines, al sud de Mallorca, ens distigeixen la nostra proximitat, delicadesa, respecte i esperit local però en constant evolució, cosa que ens ha permès treballar de manera confiada i exitosa per tots els indrets de l’illa. Per aquest motiu els oferim un servei professional i discret, aprofitant els més de 40 anys d’experiència que ens avalen dins el sector, contribuint a les necessitats actuals de l’assistència funerària.

Volem ser especials pels nostres clients, els nostres veïns. Comptem amb un servei integral per facilitar la coordinació de tots els procediments relacionats amb l’òbit d’un relatiu per tal d’alleugerir la càrrega emocional que suposa la pèrdua d’un ésser estimat. El nostre equip humà, amb un gran esperit de superació, ofereix el suport necessari per acompanyar a tothom que ho necessiti durant el trànsit d’una persona benvolguda.

En conjunt, Funerària del Migjorn és una empresa de confiança, seriosa, on trobar un tracte més humà, sincer i personalitzat davant una situació tan adversa.

 

Compromisos
  • Gestionar de forma eficaç, clara i transparent

  • Complir amb la normativa, garantint el coneixement i compliment de la legislació, reglamentació i disposicions vigents aplicables a la nostra activitat

  • Contribuir a la protecció del medi ambient fent un bon ús dels recursos disponibles i posant especial atenció a la gestió dels residus, l’aplicació de criteris de sostenibilitat ambiental en l’aprovisionament de materials i la identificació de les possibles accions contaminants que es derivin de les nostres activitats